Dit is waarom jouw bedrijf moet overstappen op LED verlichting!

Dit is waarom jouw bedrijf moet overstappen op LED verlichting!

In sneltreinvaart heeft LED verlichting een plek gevonden in onze maatschappij. Conventionele verlichting zoals gloeilampen en TL buizen zijn inmiddels zelfs verboden. Zowel de productie als de import en verkoop is niet langer toegestaan in Nederland. Overigens is er ook geen enkele reden waarom je deze lampen nog zou willen kopen. LED verlichting kent namelijk veel voordelen ten opzichte van zijn voorgangers.

De voordelen van LED verlichting

Ten eerste is de levensduur van LED verlichting vele malen groter dan de levensduur van zijn voorgangers. LED verlichting heeft een verwachte levensduur tot wel 100.000 branduren. Dit is veel meer dan de levensduur van een conventionele TL buis of gloeilamp. Een ander belangrijk voordeel is het energieverbruik. Met name zakelijke gebruikers van LED verlichting maken forse besparingen op energieverbruik door over te stappen op LED. De voordelen kunnen zelfs oplopen tot duizenden euro's per maand! Bijkomend voordeel is dat de terugverdientijd door deze grote besparing minimaal is. Bepaalde armaturen kunnen al binnen 1 jaar worden terugverdiend! Verbazingwekkend, toch? Ook niet geheel onbelangrijk, door over te stappen naar LED verlichting zal je bedrijf direct een veel modernere uitstraling ervaren. Beeld je eens in dat je huidige lijnverlichting met gele TL buizen kan worden voorzien van mooie LED armaturen met helder wit licht!

Altijd een passende oplossing met LED

Of je nu een bedrijfshal hebt met opbouw TL armaturen, lijnverlichting of een kantoorruimte met systeemplafond? Er is altijd een geschikte oplossing op basis van LED. Voor lijnverlichting is er zelfs een pasklare oplossing, plug&play. LED Service Twente levert een unieke oplossing waardoor een nieuw LED armatuur in bestaande lichtlijnen past, ongeacht het merk lichtlijn. Of de lichtlijn nu van Veko, Norton of Philips is, binnen 3 minuten is het TL armatuur vervangen door een krachtig LED armatuur. Het LED armatuur zorgt voor beter licht, heeft een langere levensduur en is aanzienlijk zuiniger.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met LED Service Twente en ontvang gratis een adviesgesprek op locatie. Geheel zonder enige verplichting. Het maken van een besparingsverwachting en lichtplan behoren overigens ook tot de mogelijkheden.