Na 25 jaar kiest VG Trading voor nieuwe bedrijfsnaam! Van Garderen Kantoormeubelen

Na 25 jaar kiest VG Trading voor nieuwe bedrijfsnaam! Van Garderen Kantoormeubelen

Het Nederlandse kantoorlandschap staat op het punt een opmerkelijke verandering te ondergaan met de aankondiging van VG Trading, dat na 25 jaar een nieuwe bedrijfsnaam heeft aangenomen: Van Garderen Kantoormeubelen. Deze verrassende stap markeert een belangrijk keerpunt voor het familiebedrijf en wekt grote belangstelling binnen de zakelijke gemeenschap.

VG Trading kiest nieuwe naam

Het gerenommeerde bedrijf VG Trading, een bekende naam in de wereld van kantoormeubilair, heeft de beslissing genomen om een frisse wind te laten waaien door haar identiteit. Met de nieuwe naam, Van Garderen Kantoormeubelen, wil het bedrijf een breder scala aan klanten aanspreken en haar positie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige kantoormeubelen versterken.

Deze stap komt niet uit de lucht vallen; het is het resultaat van jaren van groei, innovatie en klantgerichtheid. VG Trading heeft altijd gestreefd naar uitmuntendheid in alles wat ze doen, en deze naamswijziging is daar een natuurlijk gevolg van. Met een hernieuwde focus op duurzaamheid en circulariteit, wil Van Garderen Kantoormeubelen niet alleen de zakelijke markt bedienen, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Duurzaamheid

De Regain bureaustoel, vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen, is een uitstekend voorbeeld van de duurzame benadering van Van Garderen Kantoormeubelen. Door deze innovatieve producten te introduceren, laat het bedrijf zien dat het niet alleen streeft naar commercieel succes, maar ook naar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De naamsverandering markeert een nieuw tijdperk voor Van Garderen Kantoormeubelen, maar één ding blijft onveranderd: de toewijding aan klanttevredenheid en uitmuntende service. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kantoormeubelen en een team van deskundige professionals, blijft Van Garderen Kantoormeubelen de norm stellen voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de branche.

Als een van de meest gerespecteerde namen in de Nederlandse kantoorinrichtingsindustrie, kijkt Van Garderen Kantoormeubelen uit naar een spannende toekomst vol groei en mogelijkheden. De naamsverandering is meer dan alleen een cosmetische update; het is een statement van toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie.

Nieuwe showroom en webshop

Met de nieuwe naam komt ook een vernieuwde showroom en een uitgebreide webshop, waar klanten kunnen genieten van een nog betere winkelervaring. In de gloednieuwe showroom kunnen klanten de nieuwste kantoormeubelen ontdekken en zich laten adviseren door een deskundige team. Bovendien biedt de verbeterde webshop een naadloze en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om online te winkelen voor hoogwaardige kantoormeubelen.

Naast de nieuwe naam en het verbeterde winkelervaring, blijft Van Garderen Kantoormeubelen zich ook richten op ergonomie. Met een breed scala aan ergonomische oplossingen, waaronder zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en accessoires, streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van gezonde en productieve werkomgevingen. Onze toewijding aan ergonomie blijft een integraal onderdeel van wie we zijn en wat we bieden, en we blijven ons inzetten om de norm te stellen voor comfortabel en ergonomisch werken.

Zakelijkvandaag.nl feliciteert alle medewerkers van VG Trading, nu dus Van Garderen Kantoormeubelen met deze opwindende mijlpaal en kijkt uit naar een succesvolle toekomst voor Van Garderen Kantoormeubelen. Bekijk VGkantoormeubelen.nl voor meer informatie.