De kunst van het optimaliseren van uw werkruimte

De kunst van het optimaliseren van uw werkruimte

Het optimaliseren van de bedrijfsruimte voor uw organisatie is van essentieel belang voor een productieve werkdag. Mocht u in het verleden de keuze hebben gemaakt om vanaf huis te werken, dan kan dit zowel voordelen als nadelen bieden. Een van de grootste nadelen is afleiding. Een kantoor aan huis is veelal niet zo efficiënt ingericht als een externe werkruimte. U krijgt verschillende prikkels binnen door bijvoorbeeld onafgemaakte huishoudelijke taken, gezinsleden, het comfort van thuis en verschillende vormen van entertainment. Het negeren van deze afleidingen vereist veel discipline, en kost daarom energie. Een fysieke, externe werkruimte biedt hierop vaak dé oplossing. Met een werkomgeving die speciaal is ontworpen om productiviteit te bevorderen, komt u effectiever door uw werkdag heen.

Ondersteunende faciliteiten 

Wanneer u wilt huren bij ons bedrijfspand in Zevenaar krijgt u toegang tot een groot aantal faciliteiten. Hiervoor betaalt u nooit achteraf, deze faciliteiten zijn standaard wanneer u een kantoorruimte bij ons huurt. U heeft toegang tot:

- Toegang tot gas, water en elektriciteit 

- Een snelle glasvezelverbinding

- Grondige en regelmatige schoonmaak van de algemene ruimtes

- Individueel regelbare airco en buitenzonwering

- Gemeenschappelijke vergaderruimte 

- Parkeren op eigen terrein 

Deze faciliteiten ondersteunen u bij uw werkdag. Ze dragen ook bij aan de perfecte locatie om uw klanten te ontvangen. De werkruimtes van OC De Pelikaan bieden ondersteuning om uw bedrijf succesvol te maken. 

Ideaal gelegen bedrijfspand

OC De Pelikaan biedt professionele kantoorruimtes met vele faciliteiten en diensten. Met een locatie op de Ringbaan Zuid in Zevenaar beschikt het bedrijfsverzamelgebouw over een ideale locatie. Gelegen dichtbij het centrum, en recht tegenover station Zevenaar. Ideaal voor wanneer u of uw personeel met het openbaar vervoer naar het werk wilt reizen. Geeft u echter voorkeur aan de auto? OC De Pelikaan biedt ook een gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Persoonlijke rondleiding op locatie

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse in het huren van een kantoorruimte bij OC De Pelikaan? Eigenaar Martijn van Keulen nodigt u uit voor een rondleiding in het bedrijfsverzamelgebouw. Samen bespreken we de mogelijkheden, en ontdekken we wat het beste bij u en uw organisatie past. Voel vrij om ons te contacteren voor een afspraak.